Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

dijous, 8 de maig de 2008

Especial 5 anys d'ocupació_ Diari DIAGONAL

"En la madrugada del 20 de marzo de 2003, EEUU, apoyado por una coalición de países afines y en contra de la mayor parte de la comunidad internacional, encabezaron, una vez más, una guerra contra Iraq en nombre de la democracia pero con el fantasma del petróleo planteando tras cada bomba. Cinco años después, la democracia brilla por su ausencia en Iraq, con 4,7 millones de refugiados, un millón de civiles muertos, la violencia desatada en cada rincón y una tropas que, empantanadas en su propio lodazal, matan para mantener la hegemonía estadounidense".

Informació completa i accès als articles: http://diagonalperiodico.net/spip.php?article5671