Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

dijous, 19 de març de 2009

La veu de la resistència iraquiana a CatalunyaNo sempre es té l'oportunitat de poder parlar directament amb representants polítics de la resistència iraquiana.
Per això ens complau conviar-vos el proper dia 30, a un acte organitzat des de la Plataforma per l'Alliberament i la Sobirania de l'Iraq, amb el suport de la Plataforma Aturem la Guerra, on participarà el sr. Abu Mohamed, portaveu de la resistència iraquiana, metge i professor de la Universitat de Bagdad.

Dilluns 30 de març
a les 18.30h
Pati Manning (c. Montalegre, 7, Barcelona)