Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

dijous, 19 de març del 2009

Abu Mohamed visita Catalunya

Fragments seleccionats de la biografia de Khudhair Waheed Hussein, elaborada per la CEOSI

Abu Mohamed és metge i professor universitari. 
S'ha convertit en un referent del conegut com nou baazisme iraquià, compromès amb les altres corrents de resistència civil, política i militar, participants en el projecte d'alliberament d'Iraq de l'ocupació i de reconstrucció democràtica i social del país, sobre una base no sectària ni confessional. 
El sr. Mohamed representa la renovació interna del partit del PBAS (encapcelat pel antic vicepresident Izat Ibrahim Ad-Duri), que defensa explícitament la pluralitat i el diàleg amb les corrents internes que refusen l'ocupació i que treballen per la reconstrucció democràtica de les institucions iraquianes fora dels esquemes dels ocupants i dels règims regionals de ruptura social i fragmentació territorial del país. 
El sr. Mohamed manifesta clarament la condemna a l'actuació d'Al-Qaeda a l'Iraq, pels mètodes de terrorisme indiscriminat contra civils, i també per la seva posició extremadament reaccionària en aspectes socials.