Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

dijous, 8 de gener del 2009

MANIFEST: PROU COMPLICITAT AMB LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ

Les associacions de suport a Palestina i la Plataforma Aturem la Guerra estem difonent un manifest en el que es demana el boicot a l'estat d'Israel tant de les organitzacions de la societat civil catalana com, molt especialment, dels governs de l'Estat Espanyol i de la Generalitat.
Concretament el departament d'Innovació,Universitats i Empresa està fomentant les relacions comercials d'empreses catalanes amb Israel, i exigim que es suspenguin fins que no s'aturi la situació insostenible de massacre, genocidi i privació dels drets humans fon que està patint la població de Gaza.
Per aquest motiu volem demanar a les organitzacions socials, culturals i polítques i a la comunitat investigadora, acadèmica iuniversitària el seu recolzament a aquest manifest. Et preguem que signis el manifest i que en facis difusió entre els membres de la comunitat i investigadora.
La recollida de signatures es fa enviant un e-mail a la següent adreça: manifest@palestina.cat. La persona signant ha d'indicar: NOM i COGNOMS, DNI, Associació/Organització;posició i universitat i departament o centre al que pertany.

Més informació a www.palestina.cat