Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

dissabte, 17 de gener de 2009

Cooperació - Taller de costura per al col·lectiu de dones vídues de l'Iraq

Rubí Solidari gestiona un projecte que té com a objectiu la creació d'un taller de costura per a les dones vídues iraquianes refugiades a l'Iraq. L'objectiu és dotar-les de mitjans per tal que puguin, a través d'una feina digna, mantenir-se i mantenir les seves famílies mentre viuen a l'exili. El projecte ha estat una iniciativa del Grup de Dones Vídues de l'Iraq, anomenat "La voluntat de les dones", i té un cost de poc més de 6.500 euros, que cobririen la posada en marxa i els primers 6 mesos de funcionament.

+ info del projecte i aportacions:
Rubí Solidari http://entitats.rubidigital.net/rubisolidari/