Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

dissabte, 20 de desembre del 2008

Lliberat Muntazer al-Zaidi


Les sabates llançades per Muntazer al-Zaidi al president Bush són una mostra evident de la lluita de la resistència iraquiana per aconseguir la llibertat i la dignitat per al poble de l'Iraq, que la invassió per part del EUA els hi està arrancant.Passaran mesos, passaran anys, però els americans hauran de marxar i el poble recuperà la llibertat i la diginitat.

El què ha fet Muntazer al-Zaidi és una mostra més del valor i de la lluita que dia a dia està portant a terme el poble iraquià i al qual des de la PASI hi donem tot el recolzament i en demanem la seva posada en llibertat. Mentrestant demanem que els que vulguin expressin amb la seva signatura aquesta voluntat de llibertat.

http://www.ipetitions.com/petition/iwffomuntatharalzaidi/
(després de la signatura apareix un enllaç per recolzar i-petitions. Malgrat no torna a aparèixer, si no es vol fer cap aportació, la signatura queda igualment registrada).

Lliberat Muntazer al-Zaidi!!!

+ info

PASI- desembre 2008