Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

diumenge, 30 de setembre del 2012

IAON a Barcelona

El cap de setmana del 5-7 d'octubre es reunirà a Barcelona la IAON (International Anti Ocupation Network) per preparar els actes dels 10 anys de l'ocupació de l'Iraq.
Amb aquest motiu la PASI organitza un acte obert a tothom el dissabte 6 a les 11 del matí a la Federació Catalana d'ONGs (C/ Tàpies, 1 de Barcelona - metro Drassanes o metro Paral.lel). Serà una bona ocasió per posar-nos al dia de la situació actual de l'Iraq i veure que podem fer nosaltres amb motiu del desé aniversari de l'ocupació.