Aquest bloc vol ser un espai d'informació i discussió del què succeix a l'Iraq, alhora que una eina per difondre les activitats de sensibilització i denúncia que es porten a terme a Catalnya. Per a una informació més detallada us podeu dirigir al web de la Campanya Estatal Contra l'Ocupació i per la Sobirania de l'Iraq (CEOSI).
A banda de la informació a través dels vincles web, el material audiovisual i la documentació d'aquest Blog, des de la PASI també us podem oferir la possibilitat de realitzar actes de sensibilització i informació, com xerrades o projeccions.

dimarts, 3 de maig del 2011

Acte "LES REVOLUCIONS ÀRABS: IRAQ, TRENCANT EL SILENCI"

Amb Udey Al-Zeidi, president del Front Popular per l'Alliberament de l'Iraq (FPLI)
Presenta: Jaume Botey

DATA: dimecres 4 de maig de 2011
HORA: 19 h.
LLOC: Ateneu Municipal de Rubí. c. Xile 1 i 3. (Rubí)

Organitza: Rubí Solidari. Col·labora: PASI


La Plataforma per l'Alliberament i la Sobirania de l'Iraq de Catalunya PASI, conjuntament amb la Campaña Estatal contra la Ocupación y por la Soberania del Iraq CEOSI han organitzat una serie d'activitats a l'Estat espanyol (Astúries, Madrid, Andalusia, Catalunya, Pais Vasc) de Udey Al Zeidi, President del Front Popular per l'Alliberament de l'Iraq, per donar a conèixer la realitat avui de l'Iraq, vuit anys després de la invasió i l'ocupació i a la llum de les actuals revoltes Àrabs.